DEN HAAG: Corry Brons

  • Beschrijving
  • Meer details

Massage (Tuina, Dorn, Breuss, Triggerpoint, Ontspanning)

Corry heeft een massagepraktijk waar zij allerlei verschillende vormen van massage toepast. Daarnaast neemt fonoforese een belangrijke plaats in in haar praktijk.

Corry Brons

Corry heeft een praktijk waar zij voornamelijk allerlei verschillende massagetechnieken en fonoforese toepast. Ze werkt heel intuïtief, en volgens sommigen heeft ze 'gouden handjes'.

Corry over zichzelf: "In 1997 ben ik begonnen met een opleiding Neuro Linquistisch Programmeren (NLP) en in 1999 afgerond tot Master. In 2002 een tweejarige opleiding Coaching en Counseling op basis van NLP. Tijdens deze opleiding ben ik ook gestart met dansexpressie. Ik heb naast mijn NLP en dansopleidingen een aantal massagecursussen gedaan hetgeen voor mij een logische stap was op de ingeslagen weg. Ik blijf mijn kennis verbreden en mijn techniek uitbreiden en volg regelmatig diverse massagecursussen.

In mijn praktijk pas ik diverse massagetechnieken toe, o.a. Tuïna-massage, de Dorn-mthode, Breussmassage, Triggerpointmassage en Ontspanningsmassage. Begin 2009 heb ik kennisgemaakt met fonoforese, en inmiddels ook eigen gemaakt. Ik ervaar verrassende resultaten, zowel fysiek als op psychisch gebied, zodat fonoforese nu een belangrijke plaats inneemt in mijn praktijk. Wat mij motiveert is dat mensen blij en opgelucht de deur uitgaan.

Fonoforese is een geweldige toevoeging. Alles is energie en is trilling. Met trilling zoals met stemvorken kun je weer balans terugbrengen in het lichaam. Door verschillende disciplines ter beschikking te hebben kunnen mensen optimaal geholpen worden."

Wij hebben haar leren kennen als een echt pratkijkmens. Als ze in de praktijk aan de slag mag dan is Corry op haar best. De bijzondere reacties bij haar cliënten hebben ons regelmatig verbaasd, en het vertrouwen in Corry's werk versterkt. Bij Magna Mater volgde zij de modules: Basis I / Basis II / Chakra's / Praktijk(supervisie)dagen.

 

Een voorbeeld van een behandeling met fonoforese:

Een cliënt heeft een slecht gehoor en aan één kant een gehoorapparaatje. Aan het andere oor is zij geopereerd, en hoort daar bijna niets mee. Veel last van een bacterie in haar beide oren waardoor onhoudbare jeuk en veel vocht in haar oren. Een paar antibioticakuren gehad, maar zonder resultaat. Een behandeling met een stemvork gaf een enorme reactie. 's Nachts na de behandeling kreeg ze diarree en moest ze overgeven. Ik beschouw dit als reiniging van haar lichaam. De volgende morgen praatte zij met haar huisgenoot en kwam tot de ontdekking dat zij haar gehoorapparaat niet in had, maar wel alles kon verstaan. Dit hield een paar uur aan. Allengs verdween het vocht en jeuk uit haar oren. Nu, twee maanden later, heeft zij geen last van jeuk en vocht in haar oren, en een mooie bijkomstigheid is dat zij haar leesbril met daglicht niet meer nodig heeft. Zij heeft zelf de juiste stemvork aangeschaft zodat zij af en toe zichzelf hiermee kan behandelen.

Update: een aantal weken later hoor ik van Corry: "Ik vind het bijna ongelooflijk maar deze patiënt heeft dagen dat zij haar gehoorapparaatje niet in hoeft te doen en zelfs haar andere oor waar zij 25 jaar geleden aan geopereerd is, is aan het veranderen. Zij kan hier weer een beetje mee horen terwijl haar verteld was dat hierin nooit verbetering meer zou komen. In dit oor kon ook geen apparaatje omdat dit niets zou opleveren. En………. het eczeem in haar oren is nu verdwenen."

 

 

Duur van de behandeling

·         Korte intake; middels massage voel ik waar de problemen zitten, intuïtief.

 

Tarieven:

·         € 40 per behandeling. Corry is niet met tijd bezig.

·         Vergoeding door uw zorgverzekering: nee.

Kijk voor meer informatie op haar website: www.corry-brons.nl